Richard Hoeben

Richard Hoeben groeit op in het Brabantse Deurne met een voorliefde en bewondering voor muziek en natuur, twee waarden die later in het leven bepalend zullen blijken voor zijn schrijfwerk.

Later in zijn jeugd en adolescentie is hij fanatiek elite wielrenner, totdat zijn studie Geneeskunde in Rotterdam prioriteit krijgt en hij vanwege zijn brede interesse in ziekte, gezondheid en psychologie zich specialiseert tot huisarts.

Eenmaal werkzaam in zijn drukke huisartspraktijk in het Brabantse Helmond ervaart hij de meerwaarde van een holistische benadering van gezondheidsproblemen, wat hij vervolgens gaat implementeren op de gezondheidsbepalende invloed van de wereld om ons heen.

Richard Hoeben schrijft in de eerste jaren van de COVID-19 pandemie het boek “Genezing van een zieke wereld”. Een boek waarin hij een uitgebreid betoog houdt over het herstel van de kwetsbare natuurlijke balans tussen de mensheid en de Aarde. Zijn doel: beschermen wat ons lief is: onze gezondheid, onze medemens, onze natuur en onze Aarde. Alles staat met elkaar in verbinding.

Boeken van Richard Hoeben

Genezing van een zieke wereld

Richard Hoeben

ISBN: 9789464628807
Soort boek: Paperback / softback
Meer
Prijs: € 29.95
Richard Hoeben

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmand.

Close