60 jaar schrijverschap – Noud Bles

NOUD BLES ZESTIG JAAR SCHRIJVER

Op donderdag 9 maart 2023 precies zestig jaar geleden publiceerde het toenmalige landelijke dagblad De Tijd-Maasbode voor het eerst een gedicht van mijn hand. NOODLOT heet dat gedicht, ik was zeventien jaar oud. Dan roep je iets over je af…

Tussen 9 maart 1963 en nu verschenen zeven romans, verschillende verhalen- en gedichtenbundels, columns en feuilletons en talloze losse verhalen en gedichten in bloemlezingen, kranten, tijdschriften, in Nijmegen zelfs een literair baken. Neem een kijkje op mijn website www.noudbles.nl en de dagen, maanden, jaren vliegen voorbij.
Uitgeverij Aspekt maakte voor 9 maart 2023 een leuk promotiefilmpje, je vindt het hieronder. Ook het gedicht zoals het in 1963 in de krant verscheen.

Om de feestvreugde nog te verhogen, kan ik de presentatie aankondigen van de bijzondere uitgave die Uitgeverij Aspekt maakt van mijn verzamelde gedichten. Onder de titel WIJ LEVEN wordt dit nieuwe boek op donderdagavond 13 april 2023 in Boekhandel De Toren van Bemmel gepresenteerd. Noteer deze avond, die begint om 19.30 uur.

Voor iedereen die mij leest: veel dank en ga daar vooral mee door. Na WIJ LEVEN hoop ik dit najaar een mooie nieuwe roman uit te brengen. Ook bij Uitgeverij Aspekt.

Noud Bles

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmand.

Close