2020: nieuwe titels!

Het is pas de eerste volledige week van januari, maar we presenteren u al de eerste titels met 2020 in het colofon!

Echt waar!  van Frank Heine is een verhalenbundel met korte verhalen en gedichten. Heine staat garant voor leesplezier.

De Peutinger kaart van Ad Maas behandelt een interessant deel van de geschiedenis waarin hij een andere visie op de bekende Romeinse Peutingerkaart weergeeft.

Gaat Trump opnieuw winnen? door Henk Visscher. Visscher probeert het politieke succes van de Amerikaanse president te verklaren a.d.h.v. een fictieve reis door de Verenigde Staten.

Over (van)alles. Bert van Eck is natuurwetenschapper die na zijn pensioen Filosofie heeft gestudeerd. In dit boek staan 26 beschouwingen over mens en maatschappij: wereld, Europa, Nederland, politiek en de mens.

De Spaanse Inquisitie en de Duitse vertaling Die Spanische Inquisition van Robert Lemm. De historicus en hispanist struint al decennialang door Spaanse bibliotheken en kwam erachter dat er nog veel onduidelijk is over de middeleeuwse Spaanse Inquisitie. Deze boeken gaan over de zin en onzin van dit historische fenomeen.

Dikke.Pret.Bonanza van Jos Creusen is een semi-autobiografische sleutelroman, gelardeerd met songteksten verweefd met de levenswandel van de auteur. Dit boek is lees-, luister- en kijkverdrijf. Op 26 januari houdt Creusen in Oisterwijk een boekpresentatie!

   

Het artikel is toegevoegd aan je winkelmand.

Close